Яке призначення овочевого цеху закладу ресторанного господарства?
Де розміщується овочевий цех у закладі ресторанного господарства?
Які технологічні лінії виділяються в овочевому цеху невеликої та середньої потужності?
Як маркують обробні дошки в овочевому цеху?
Обсяг виробництва продукції визначається на основі:
Хто відповідає за своєчасне і якісне виконання замовлень в овочевому цеху?
Технологічний процес виробництва напівфабрикатів в овочевому цеху складається із:
Раціональне розміщення обладнання забезпечує:
За кваліфікованим складом в овочевому цеху використовуються в основному робітники:
Які форми організації праці застосовують в овочевих цехах?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома