Організація санітарно - гігієнічних умов у ДНЗ

Додано: 14 березня
Предмет: Технології, 11 клас
6 запитань
Запитання 1

Гігієнічні вимоги до організації харчування дітей дошкільного віку



Яка основна мета організації харчування дітей дошкільного віку?

варіанти відповідей

Забезпечення дітей необхідною енергією та поживними речовинами.

Навчання дітей правилам етикету за столом.

Розвиток у дітей смакових відчуттів.

Усі відповіді правильні.

Запитання 2

Скільки разів на день рекомендується годувати дітей дошкільного віку?

варіанти відповідей

1 - 2 рази

3 - 4 рази

5 - 6 раз

За бажанням дитини

Запитання 3

Які продукти обов'язково повинні бути присутні в раціоні дітей дошкільного віку?

варіанти відповідей

М'ясо, риба, молочні продукти.

Овочі та фрукти

Зернові продукти.

Усі відповіді правильні

Запитання 4

Які вимоги пред'являються до якості продуктів харчування в ДНЗ?

варіанти відповідей

Свіжість та безпечність.

Наявність документів, що підтверджують якість.

Дотримання умов зберігання.

Усі відповіді правильні.

Запитання 5

Як правильно організувати питний режим у ДНЗ?

варіанти відповідей

Забезпечити постійний доступ до питної води.

.

Використовувати кип'ячену або бутильовану воду

Стежити за температурою води.


Усі відповіді правильні

Запитання 6

Які гігієнічні вимоги пред'являються до посуду в ДНЗ?

варіанти відповідей

Використання посуду з безпечних матеріалів.

Ретельне миття та дезінфекція.

Окреме зберігання.


Усі відповіді правильні

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест