Організація вир. 1сем . 1курс

Додано: 23 жовтня 2023
Предмет: , 10 клас
12 запитань
Запитання 1

Які заклади відносять до РГ

варіанти відповідей

Тільки той заклад у якому вишуканий інтер'єр та екстер'єр

Сукупність закладів, в яких не готують страви, а лише гарне дозвілля

Заклади , основною метою яких є громадське харчування

Запитання 2

До доготівельних цехів відносять...

варіанти відповідей

Цех для обробки яєць, та нарізування хліба

Гарячий та холодний цехи

Овочевий цех, та цех для миття тари

Запитання 3

Скільки секцій мийних ванн призначені для миття столового посуду?

варіанти відповідей

Три

Дві

Три і одна допоміжна

Запитання 4

Яке маркування розробник дощок і ножів повинно бути в овочевому цеху?

варіанти відповідей

В.О

О.С

О.Р

Запитання 5

В якому цеху готують страви з овочів?

варіанти відповідей

Овочевому

Холодному

Гарячому

Запитання 6

В якому з варіантів є зайвий інвентар кухонного посуду?

варіанти відповідей

Чайник, ложка столова, товкачик, кухарська голка

Миски, ложка гарнірна, черпак, кришки до каструль

Виделка кухарська, тачалка, сотейник

Запитання 7

Що зберігають на стелажі в овочевому цеху? Вкажіть правильний варіант

варіанти відповідей

Змінні механізми до овочерізки, сковорідки, дошки розробні

Змінні механізми до картоплечистки, розробні дошки, ножі, каструлі

Змінні механізми до картоплечистки та овочерізки, розробні дошки

Запитання 8

Яка температура води допустима у мийній ванні при митті столового посуду руками?

варіанти відповідей

45

55

25

35

Запитання 9

Картоплю перед засипанням до картоплечистки...

варіанти відповідей

Миють, сульфітують

Сортують , миють калібрують

Сортують, калібрують, миють

Запитання 10

У якому варіанті не має зайвого устаткування в цеху для миття столового посуду?

варіанти відповідей

Посудомийні машини, виробничі столи, протирочна машина, стелажі

Виробничі столи, мийні ванни, стелажі, посудомийні машина

Мийні ванни, універсальний привід, стелажі, посудомийні машина

Запитання 11

Який посуд призначений для подавання варених та припущених страв з овочів?

варіанти відповідей

Підтарільник

Закусочна тарілка

Пиріжкова тарілка

Мілка столова тарілка

Запитання 12

В якому цеху обробляють часник і хрін

варіанти відповідей

Овочевому

Витяжному

Цибулевому

Цеху для обробки зелені

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест