Директорська контрольна робота
з предмету "Охорона праці"
за І семестр 2023/2024 навчального року
учениці (учня) І курсу
групи КШ-23-3 професія "Кондитер"
Охорона праці це -
Система організаційних і технічних засобів, які відвертають або зменшують дію шкідливих виробничих чинників на працюючих, це -
Які Ви знаєте основні закони та нормативно - правові акти з охорони праці?
Стан умов праці, за якими відсутні небезпечні або шкідливі професійні фактори або їх рівні не перевищують гранично допустимих значень, це -
Виробничі фактори, які впливають на формування умов праці, це -
Які санітарно - гігієнічні фактори впливають на формування умов праці?
Явище, що характеризується сукупністю виробничих травм і нещасних випадків на виробництві, це -
Паталогічний стан, зумовлений тривалою роботою за шкідливих умов праці і пов'язаний з надмірним напруженням організму або несприятливою дією виробничих факторів, це -
На які основні групи поділяють профзахворювання?
Які професійні захворювання можуть виникати у працівника в процесі роботи по професії "Кондитер"?
Розслідування нещасного випадку або гострого професійного захворювання (отруєння) комісією підприємства проводиться протягом -
Нормативний акт, що містить обов'язкові для дотримання працівниками вимоги охорони праці при виконанні ними роботи на робочих місцях, у виробничих приміщенням та в інших місцях, де вони виконують покладені на них обов'язки, це -
За характером і часом проведення інструктажі з питань охорони праці поділяються на:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома