Обрати правильні відповіді.
У кондитерських цехах великої потужності передбачаються такі приміщення:
(питання має 4 правильні відповіді)
Від чого значною мірою залежить продуктивність праці кондитерів, якість готової продукції і загальна культура виробництва?
Для короткочасного зберігання продуктів в коморах добового зберігання повинно бути організовано таке обладнання, інструмент та інвентар, як:
Яке устаткування використовують у кондитерському цеху при замішування дріжджового тіста?
Організація робочого місця для приготування бісквітного тіста:
У приміщенні для оздоблення виробів температура не повинна перевищувати....
Яке обладнання використовують при організації робочого місця в приміщенні для охолодження та оздоблення кондитерських виробів?
(питання має 5 вірних відповідей)
Приміщення для розробки дріжджового тіста та формування виробів з нього оснащують -
(питання має 4 вірні відповіді)
Устаткування кондитерського виробництва за відповідними технологічними процесами класифікують на:
Яку поверхню повинні мати виробничі столи для розбирання дріжджового тіста в кондитерських цехах ?
Відділення кондитерського цеху для виготовлення оздоблюючих напівфабрикатів складається з таких зон:
Яке устаткування, інструменти та інвентар необхідні для організації робочого місця при роботі з шоколадом?
Відділення для формування виробів з дріжджового тіста оснащують таким обладнанням, інвентарем та інструментами:
При організації робочого місця для випікання виробів з дріжджового тіста необхідне таке устаткування, інвентар і інструменти -
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома