Основи консервування харчових продуктів. Інформації про товар.

Додано: 4 грудня 2020
Предмет: Біологія, 11 клас
Тест виконано: 230 разів
12 запитань
Запитання 1

Перерахуйте фізичні методи консервування ...

варіанти відповідей

пастеризація, стерилізація, охолодження, заморожування

сушіння, вялення, консервування сіллю та цукром

маринування консервування етиловим спиртом, антибіотиками

квашення, соління, мочення

Запитання 2

Перерахуйте фізико-хімічні методи консервування ...

варіанти відповідей

пастеризація, стерилізація, охолодження, заморожування

сушіння, вялення, консервування сіллю та цукром

маринування, консервування етиловим спиртом, антибіотиками

квашення, соління, мочіння

Запитання 3

Назвіть хімічні методи консервування ...

варіанти відповідей

стерилізаці, пастеризація, охолодження, заморожування

сушіння, вяленя, консервування сіллю та цукром

консервування оцтовою кислотою, антибіотиками

соління, квашення, мочіння

Запитання 4

Стерилізація - це ...

варіанти відповідей

обробка харчового продукту при температурі 300С

обробка харчового продукту при температурі 500С

обробка харчового продукту при температурі нижче 1000С

обробка харчового продукту при температурі вище 1000С

Запитання 5

Пастеризація - це ...

варіанти відповідей

обробка харчових продуктів при температурі нижче 1000С

обробка харчових продуктів при температурі вище 1000С

обробка харчових продуктів при температурі 400С

обробка харчових продукті при температурі 250С

Запитання 6

В'ялення - це..

варіанти відповідей

зневоднення харчових продуктів

повільне зневоднення харчових продуктів

насичення водою

насичення парами

Запитання 7

Маринування - це консервування харчових продуктів ...

варіанти відповідей

сіллю

цукром

оцтовою кислотою

етиловим спиртом

Запитання 8

Соленою називають продукцію, в який переважає вміст ...

варіанти відповідей

цукру

вологи

оцтової кислоти

кухонної солі

Запитання 9

Інформація про товар - це ...

варіанти відповідей

відомості про товар, що надаються користувачам - суб'єктам комерційної діяльності

повідомлення про що-небудь

відомості, що виступають об'єктом зберігання

відомості, що виступають об'єктом переробки та передавання

Запитання 10

Канали доведення інформації про товар до споживача поділяються на ...

варіанти відповідей

усні та письмові

неформальні та формальні

уявні та реальні

офіційні та неофіційні

Запитання 11

За формою подання повідомлення про товар розррізняють ...

варіанти відповідей

офіційні, недокументальні

неофіційні, документальні

документальні, недокументальні

офіційні, неофіційні

Запитання 12

За призначення інформації про товар розрізняють

варіанти відповідей

основоположна, споживча, неофіційна

ціфрова, офіційна, неофіційна

комерційна, споживча, офіційна

основоположна, комерційна, споживча

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест