Основні поживні речовини харчових продуктів

Додано: 12 жовтня 2020
Предмет: Технології, 10 клас
Тест виконано: 18 разів
11 запитань
Запитання 1

1. Овочі, риба, м'ясо - це

варіанти відповідей

Страва

Гарнір

Сировина

Запитання 2

2. До напівфабрикатів не належить

варіанти відповідей

Сира котлета

Нарізана картопля

Борщ

Запитання 3

Голубці - це

варіанти відповідей

Напівфабрикат

Соус

Страва

Запитання 4

Додаткові продукти до основної страви з м'яса - це

варіанти відповідей

Гарнір

Соус

Кулінарний виріб

Запитання 5

Який процес називають технологічним?

варіанти відповідей

Процес перетворення сировини на напівфабрикат

Процес перетворення сировини на готову продукцію

Процес перетворення сировини на кулінарний виріб

Запитання 6

Вільна вода є

варіанти відповідей

У клітинному соку

У сполуках з білками

У сполуках з вуглеводами

Запитання 7

Швидко псується борошно

варіанти відповідей

З підвищеною вологістю

Зі зниженою вологістю

Зі зниженим вмістом води

Запитання 8

Твердість води залежить від

варіанти відповідей

Прозорості

Наявності солей

Забарвлення

Запитання 9

Від твердої води

варіанти відповідей

Смак і колір чаю погіршується

Смак і колір чаю покращується

Смак і колір чаю не змінюється

Запитання 10

До макроелементів не належить

варіанти відповідей

Кальцій

Залізо

Йод

Запитання 11

На солі кальцію багаті

варіанти відповідей

Молоко і молочні продукти

Білки яєць

Яблука

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест