Який хліб поширений у Західній грузії
Найбільш популярні приправи грузинської кухні?
Який із названих грузинських соусів готується із сливи?
Яка із запропонованих хачапурі відноситься до хачапурі по-аджарські?
Яка улюблена риба народу Вірменії?
Назвіть особливості приготування страви Бозбаш
Страва, де м’ясо або овочі, загорнуті в виноградні листя, називається...
м’ясна страва, для якої характерне використання меленого м’яса зі спеціями, яке потім нанизують на шпажки та обсмажують на грилі.
густий, ароматний соус з гранатового соку і горіхів, в якому тушкують м’ясо (зазвичай курку або качку). Страва вирізняється своїм кисло-солодким смаком та глибоким ароматом.
Охарактеризуйте страву кутаб
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома