Вкажіть правильний варіант основної сировини для приготування кондитерських виробів
Вкажіть групу цукристих кондитерських виробів
Які вершки використовують для збивання?
Вкажіть, яку сировину просіюють перед використанням?
Вкажіть прикрашальні напівфабрикати:
Вкажіть цукрові оздоблювальні напівфабрикати:
Коли при збиванні масляного основного крему додають у масу пудру ванільну і коньяк?
Який сироп готують таким способом: цукор з’єднують із водою, доводять до кипіння знімають піну та уварюють декілька хвилин, охолоджують до 80С додають есенцію?(лимонний сік)
Укажіть, яке тісто готують із застосуванням розпушувачів:
Вкажіть асортимент виробів із пісочного тіста?
До якого часу збивають яєчно-цукрову суміш для бісквіта?
Скільки часу випікають н/ф бісквітний для рулетів?
Меренговий рулет випікається при температурі
Для яких виробів тісто необхідно перед випіканням заморожувати?
Для приготування зефіру використовують
Основна сировина для приготування сиропів?
Що є основою приготування масляного крему?
До якого тіста додається мигдалеве борошно?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома