Дріжджове тісто

Додано: 9 листопада
Предмет: Технології
12 запитань
Запитання 1

Яке борошно буде кориснішим для організму людини: 


варіанти відповідей

першого сорту 


вищого сорту

обойне

Запитання 2

Біологічні розпушувачі – це: 


варіанти відповідей

сода, вуглекислий амоній

дріжджі

в збивання продукту

Запитання 3

Розпушувачі застосовують для того щоб: 



варіанти відповідей

вироби мають пористу структуру

поліпшити смак

збільшити вихід

Запитання 4

Основною сировиною для приготування дріжджового тіста є: 



варіанти відповідей

борошно, цукор, молоко 

б) борошно, вода, цукор 

борошно, вода, сіль, дріжджі,

Запитання 5

Уніфікована рецептура це?

варіанти відповідей

це склад сировини

склад сировини на 100 кг борошна

склад сировини на 1 заміс

Запитання 6

Яка температура води для розведення дріжджів?

варіанти відповідей

15-20

25-35

35-45

Запитання 7

Що вказано в уніфікованій рецептурі?

варіанти відповідей

кількість сировини

склад сировини та технологія приготування

вимоги до якості

Запитання 8

Який спосіб розпушення тіста застосовують в виробництві печива?

варіанти відповідей

механічний

хімічний

біологічний

Запитання 9

Який спосіб спосіб розпушення тіста не знайшов широкого застосування в хлібо печені?

варіанти відповідей

біологічний

механічний

хімічний

Запитання 10

Скільки часу триває біохімічний ( біологічний) процес розпушення ?

варіанти відповідей

30- 40 хв

1-5 год

всі відповіді вірні

Запитання 11

В якому борошні немає клейковини?

варіанти відповідей

пшеничне

житнє

цільнозернове

Запитання 12

Клейковина це?

варіанти відповідей

це крохмаль борошна

це білок борошна

це вуглевод борошна

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест