Раціональне харчування - це
Не є харчовою добавкою:
Приправи, спеції, пряні овочі, цибуля, часник, петрушка - це продукти:
Вкажіть групу поживних речовин, всі компоненти якої мають енергетичні властивості?
Консервант не повинен:
Для регулювання консистенції продукту застосовують:
Біологічно активні речовини об'єднані в групу:
Виберіть риси, властиві біологічно-активним добавкам:
Що таке добовий раціон
Якість харчового раціону в значній мірі визначається:
Характеристика продуктів харчування, яка відображає якість білків у продукті, їх перетравлюваність і амінокислотну збалансованість, а також вміст інших життєво важливих, біологічно активних речовин (вітамінів, мікроелементів, незамінних амінокислот) - це...
Дайте визначення поняттю “режим харчування”:
Що таке збалансованість?
Виберіть метод теплової кулінарної обробки продуктів, який погіршує перетравлюваність продуктів:
Виберіть перелік страв, які варто вживати на вечерю:
Організм людини в процесі життєдіяльності постійно витрачає енергію та різні речовини. Джерелом поповнення їх є
Потреба організму в харчових речовинах залежить від:
Будівельний матеріал клітин і тканин:
Найбільший вміст вуглеводів мають:
Який харчовий барвник заборонений до використання в Україні:
Основу "середземноморської " дієти становлять:
БАДи, що використовуються для функціонального харчування з метою ліквідації дефіціту есенціальних речовин в організмі:
Джерелом лакто- і біфідобактерій є:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома