Що є обов'язковою складовою частиною розсольників
Як підготовити огірки для приготування розсольників
Як посилити смак розсольнику
Холодні супи подають за температури...
Назвати рідку основу холодних супів.
Солянки готують на концентрованих бульйонах з великим вмістом
Якими продуктами ароматизують солодкі фруктові супи?
М'яcні солянки подають
Для капусняка запоріжського пшоно спочатку
Як називається перша страва з такими органолептичними показниками якості: овочі зберегли форму нарізання; на поверхні – часточки жиру оранжевого, жовтого кольору або безбарвні; смак – гострий завдяки присутності огірків, огіркового розсолу і спецій; запах – властивий продуктам, що входять до складу страви; консистенція овочів – м’яка, страви – середня, негуста; огірки трохи хрумкі?
Як називається перша страва з такими органолептичними показниками: продукти нарізані скибочками або кубиками; м’ясні і рибні продукти, цибуля та огірки зберігають форму нарізання; на поверхні – часточки жиру оранжевого кольору? Кружальце лимона без шкірочки. Смак – гострий, з ароматом капарців, пасерованої цибулі, огірків. Колір бульйону – каламутний від томату і сметани. Консистенція м’ясних і рибних продуктів м’яка, огірків – хрумка.
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома