Підготовка цукру та цукрового розчину до виробництва

Додано: 10 жовтня 2020
Предмет: Трудове навчання, 10 клас
Тест виконано: 153 рази
9 запитань
Запитання 1

Цукор-- це:

варіанти відповідей

продукт, який складається з сахарози

продукт, який містить фруктозу

продукт переробки цукрових буряків і цукрової тростини

Запитання 2

Цукор пісок на виробництві використовується для приготування:

варіанти відповідей

тіста, помад, сиропів, начинок

опари, закваски

дріжджової суспензії

Запитання 3

Цукрову пудру застосовують для:

варіанти відповідей

замішування тіста, помад, сиропів

кремів та посипок

Запитання 4

При збільшенні терміну зберігання цукор:

варіанти відповідей

стає сухим та покращує свої якісні показники

зволожується, стає липким і утворює грудки

Запитання 5

Розчин цукру на підприємствах готують:

варіанти відповідей

40-50% концентрації

60-70% концентрації

20-40% концентрації

Запитання 6

Для запобігання кристалізації цукру в цукровий розчин додають:

варіанти відповідей

консерванти

барвники

сіль

Запитання 7

Підвищена кількість цукру в дріжджовому тісті до 30%:

варіанти відповідей

розріджує тісто, пригнічує діяльність дріжджів

прискорює бродіння тіста

покращує зовнішній вигляд виробів

Запитання 8

Підготовка цукру до виробництва полягає в:

варіанти відповідей

підготовці профільтрованого розчину

просіювання цукру крізь сито з отворами 3 мм і пропускання крізь магнітні металовловлювачі

Запитання 9

Борошняним виробам цукор надає:

варіанти відповідей

відповідного смаку, підвищує калорійність

зменшує пружність

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест