Підготовка хлібопекарських печей та вистоювальних шаф

Додано: 7 лютого 2021
Предмет: Трудове навчання, 10 клас
Тест виконано: 41 раз
6 запитань
Запитання 1

З якою метою здійснюють остаточне вистоювання заготовок тіста?

варіанти відповідей

Відновлення структури тіста

Прискорення бродіння при підвищеній температурі

Запобігання утворення на поверхні заготовки підсохлої шкірки

Запитання 2

Готовність тістової заготовки до випікання встановлюють на підставі:

варіанти відповідей

легкого натискання вологого пальця на поверхню тіста

завершення встановленого часу вистоювання

збільшення об'єму тістової заготовки

Запитання 3

Режим випікання в хлібопекарних печах можна регулювати шляхом:

варіанти відповідей

зміни температури випікання

зміни конденсації пари

застосування вологості

Запитання 4

Які параметри вистоювання тістових заготовок в вистоювальній шафі?

варіанти відповідей

температура 25-30 град., відносна вологість 90-95%

температура 35-40 град., відносна вологість 75-85%

температура 55-60 град., відносна вологість 50-65%

Запитання 5

Чи існує різниця в режимах випікання формового та подового хліба?

варіанти відповідей

Подовий хліб випікається при більш високій температурі, ніж формовий

Формовий хліб випікають при більш високій температурі, ніж подовий

Запитання 6

Чи потрібно подавати зволоження при випічці виробів, змащених яєчною сумішшю?

варіанти відповідей

Так

Ні

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест