Укладання тістових заготовок на листи. Визначення готовності до випічки, змазка та пересаджування заготовок в піч.

Додано: 9 березня 2021
Предмет: Трудове навчання, 10 клас
Тест виконано: 22 рази
7 запитань
Запитання 1

Основне призначення операції остаточного формування заготовок тіста

варіанти відповідей

одержати форму, встановлену нормативною документацією для даного виробу

видалити залишки вуглекислого газу з заготовок

отримати привабливий зовнішній вигляд, гарний стан м'якушу, рельєфність надрізів на поверхні

Запитання 2

Формування і укладання батонів на листи та касети передбачає наступні операції:

варіанти відповідей

Розкачування тістової заготовки і згортання в рулон

вкладання на змащені листи або касети

округлювання і надання продовгуватої форми

Запитання 3

Формування і укладання заготовок формового хліба передбачає:

варіанти відповідей

Розподіл тіста на шматки заданої маси, округлення та формування

Розподіл тіста на шматки заданої маси , укладання заготовок в змащені форми

Запитання 4

Формування й укладання подових сортів хліба передбачає:

варіанти відповідей

Розподіл тіста на шматки заданої маси, округлення, остаточне формування в касети, остаточне вистоювання

розподіл тіста на шматки, остаточне вистоювання, надрізання

Запитання 5

Визначення готовності тістової заготовки до випічки передбачає:

варіанти відповідей

збільшення об'єму, форми і зміни властивостей тіста

органолептично легким натискуванням пальцями на поверхню заготовки

Запитання 6

Які види хліба перед посадкою в піч перевертають?

варіанти відповідей

формові

подові

батоноподібні

Запитання 7

Змазка тістових заготовок яєчною сумішшю передбачена для:

варіанти відповідей

здобних виробів

подових сортів хліба

формових сортів хліба

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест