1. Вкажіть правильний варіант основної сировини для приготування кондитерських виробів:
Вкажіть механічні властивості сировини
Вкажіть вологість борошна, що відповідає стандарту:
1. Вкажіть сортність борошна за такими показниками: дуже м’яке, тонкого помелу, білого кольору зі слабким кремовим відтінком, солодкуватого смаку.
Які органолептичні показники має цукрова патока?
Як готують меланж до використання?
Вкажіть, яку сировину просіюють перед використанням?
Вкажіть, яку сировину проціджують перед використанням?
Як підвищена кількість цукру впливає на якість тіста?
Через яке сито просіюють цукор перед використанням?
Вкажіть правильний варіант підготування яєць до використання?
Які вершки використовують для збивання?
Що таке «фритюр»?
Для приготування якого тіста використовують борошно з сильною клейковиною?
Для приготування якого тіста використовують борошно із середньою клейковиною?
Для приготування якого тіста використовують борошно із слабкою клейковиною?
Укажіть, при якій відносній вологості в сухому приміщенні слід зберігати цукор;
При якій температурі зберігають патоку?
Вкажіть, правильний варіант взаємозаміни 1 кг яєць меланжем
Вкажіть групу цукристих продуктів
Вкажіть прикрашальні напівфабрикати:
Вкажіть цукрові оздоблювальні напівфабрикати
Вкажіть набір сировини для приготування масляного крему
«Шарлот»
Вкажіть набір сировини для приготування крему «Глясе»
Назвіть креми що готується з такого набору сировини: цукор, масло вершкове, молоко згущене, пудра ванільна, коньяк або вино і вода
Вкажіть крем, що готується із такого набору сировини: цукор, білки яєць, пудра ванільна і вода
Який крем готується за такою технологією: охолоджені білки яєць повільно збиваються, потім темп збивання збільшується і до збитої маси додають гарячий цукровий сироп, пудру ванільну збивають до стійкої структури крему
Який смак і запах має крем масляний «Новий»
Вкажіть причину виникнення такого дефекту: помадка не має глянцю
Вкажіть причини виникнення такого дефекту оздоблювального н/ф: помадка має велику зернисту консистенцію
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома