1. Обов’язковий вид обліку, який веде підприємство
2. Перший варіант страв збірника рецептур призначений для:
3. Закладка продуктів для приготування салатів у збірнику рецептур розрахована на:
4. Сировину для приготування страви беруть по масі
5. Таблиця №32 призначена для
6. Визначити масу відходів при обробці 40 кг картоплі в січні. Оберіть правильну відповідь
7. Визначити необхідну кількість гречаної крупи для приготування 100 порцій розсипчастої каші, якщо норма закладки крупи на 1 порцію – 96 г. Оберіть правильну відповідь.
8. Таблиця № 36 презначена для
9. Скільки треба грибів білих сушених для заміни 5 кг шампіньйонів свіжих? Оберіть правильну відповідь
10. Ціна - це
11. Продажна ціна - це
12. В ресторан «Бруклін» завезли масло вершкове по 146,50 грн. за 1 кг. Націнка підприємства – 40%. Визначити продажну ціну завезених продуктів. Оберіть правильну відповідь.
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома