Укажіть вид меню, що відрізняється значною чисельністю холодних закусок та обмеженим асортиментом гарячих страв.
У яких закладах ресторанного господарства використовують обмежене меню?
Яке меню відображає значну змінюваність асортименту страв закладу ресторанного господарства?
Як називається меню святкового сніданку, обіду чи вечері?
У меню якого бенкету включають канапе, невеликі котлети, люля-кебаб, сосиски-малютки тощо?
Охарактеризуйте меню шведського стола.
Укажіть вимоги щодо асортименту продукції меню ресторану класу "люкс".
Яке меню характерне для закусочних (пиріжкової, вареничної, піцерії)?
У якій послідовності записують закуски і страви у меню?
Укажіть правильний варіант послідовності запису закусок і холодних страв у меню.
Укажіть правильний варіант послідовності запису перших страв у меню.
Укажіть правильний варіант послідовності запису других гарячих страв у меню.
Укажіть правильний варіант послідовності запису солодких страву меню.
Укажіть правильний варіант послідовності запису напоїв у меню.
Укажіть правильний варіант послідовності запису кондитерських та хлібобулочних виробів у меню.
Як можна замінити один продукт іншим, коли не вистачає певних продуктів при приготуванні страви?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома