Підсумковий тест. Кулінарія.

Додано: 21 березня
Предмет: Технології, 11 клас
12 запитань
Запитання 1

Види тарілок.

варіанти відповідей

десертні

обідні

супові

салатні

борщові

Запитання 2

Столові прибори включають 

варіанти відповідей

виделки

ножі

ложки

ложечки

Запитання 3

Келихи для вина мають вузький відкритий верх. Чому?

варіанти відповідей

зберегти аромати та смаки

зберегти температуру

зберегти аромати

Запитання 4

Дріжджове тісто використовується для ...

варіанти відповідей

булочки

багети

тістечка

круасани

Запитання 5

Овочами можуть бути частини рослини...

варіанти відповідей

 листя, 

плоди, 

квітки, 

коренеплоди, 

стебла, 

бульби

Запитання 6

Морква ...

варіанти відповідей

очищає нирки від каменів

покращує зір

зміцнює імунну систему

змінює колір шкіри

Запитання 7

Столові прилади це

варіанти відповідей

вилки, ложки, ножі

склянки, келихи на ніжці, чарки

серветниці, соусниці, хлібниці, глечики

Запитання 8

Що таке гарнір?

варіанти відповідей

страва, яка подається разом з основною стравою

друге блюду

страва з круп

Запитання 9

Кус кус це...

варіанти відповідей

оброблена спеціальним чином крупа

спеціальна крупа

борошно грубого помолу

Запитання 10

Гарніри для вегетаріанців

варіанти відповідей

Баклажанна ікра

Рататуй

Грильовані овочі

Запитання 11

Рататуй

варіанти відповідей

українська кухня

татарська кухня

російська кухня

французька кухня

Запитання 12

Шакшука це

варіанти відповідей

ізраїльська страва

корейська страва

японська страва

індійська страва

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест