З якою метою здійснюється кулінарне розбирання м’яса?
Які існують м’ясні н/ф залежно від виду м’яса?
До якої категорії належить м’ясо яловичини, що має показники за вгодованістю нижчі від вимог І і ІІ категорій?
Чим зумовлюється харчова цінність м’яса забійних тварин?
Класифікація м’яса за термічним станом.
З яких частин складається передня четвертина яловичини ?
Обвалювання м’яса це :
Скласти правильно технологічну схему обробки м’яса:
Лінія розділення туші на передню та задню четвертини проходить через
останнє ребро й між ........
В якому цеху здійснюють процес розбирання м'яса та приготування н/ф з нього?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома