з предмета технологія приготування їжі з основами товарознавства (профсія кухар 3 розряду)
Які овочі належать до десертних овочів
Капусту, нарізану шашками використовують:
Який вік має телятина?
Припускання це:
Вкажіть правильну послідовність технологічного процесу обробки овочів
Вкажіть правильний склад котлетної маси з м'яса
Головним показником сили борошна є:
Вкажіть, які перші страви належать до заправних:
Яка температура подавання гарячих перших страв?
За консистенцією каші бувають:
Для яких напівфабрикатів готують котлетну масу з меншим вмістом хліба?
Яку паніровку застосовують для тюфтельок?
Як підготувати картоплю до смаження у фритюрі?
Що треба зробити, щоб картопляне пюре не було тягучим і сірим?
До дієтичних яєць відносять яйця, які зберігаються:
Для приготування супів з локшиною моркву нарізують:
Коли солять картоплю смажену основним способом з сирої?
Пшоно пред варінням слід:
До лускатої риби належать:
До капустяних овочів не належать:
До котлетної маси з нежирної риби рекомендується додавати:
Вкажіть термін зберігання напівфабрикатів з котлентної маси при температурі
4-8 град.
Виберіть правильний варіант частин туші свинини
Запечені страви з овочів зберігають не більше:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома