При приготуванні борошняних кондитерських виробів найчастіше використовують:
Вкажіть прикрашальні напівфабрикати
Що додають до несолодких начинок для надання соковитості й в'язкості?
Для приготування начинки з маку, мак попередньо ...
Скільки часу достигає помада основна?
До якої температури охолоджують помадний сироп перед збиванням?
Який оздоблювальний напівфабрикат можна приготувати за таким набором продуктів: цукор-пісок, патока крохмальна, какао-порошок, пудра ванільна, есенція.
До якого стану вариться сироп для просочування виробів?
При якій температурі розчиняють застигле желе, якщо його необхідно перетворити на рідке?
Коли при збиванні крему масляного основного додають ароматизатори (ванільний цукор і коньяк або десертне вино)?
Який смак і запах має крем масляний "Новий"?
Вкажіть набір сировини для приготування масляного крему "Шарлот".
Вкажіть набір сировини для приготування масляного крему "Глясе"
При приготуванні сиропу "Шарлот", як вірно?
(декілька відповідей)
В наслідок чого крем "Шарлот" (Глясе) має неоднорідну крупчасту структуру?
(декілька відповідей)
Для чого використовують масляні креми?
(декілька відповідей)
Похідні від масляного основного крему, це ...
З якою метою в білкові креми додають харчові кислоти?
Терміни реалізації виробів оздоблених кремом "Шарлот", "Глясе"?
Для чого використовують посипки в кондитерському виробництві?
(декілька відповідей)
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома