пиготування прісного здобного тіста коржики молочні

Додано: 17 березня 2022
Предмет:
Тест виконано: 176 разів
12 запитань
Запитання 1

У якому випадку в прісно здобне тісто вводять харчову кислоту?

варіанти відповідей

Якщо в тісто входять молочнокислі продукти;


Якщо в тісто не входять молочнокислі продукти

Обидві відповіді вірні

Запитання 2

Якої форми повинні бути коржики молочні?

варіанти відповідей

Овальної;


 

На півмісяця і видно сирну начинку;

Кругла

Кругла і посередині сирна начинка;

Кругла ;

Запитання 3

Коли випікають сформовані вироби з прісного здобного тіста?

варіанти відповідей

Після вистоювання;


Одразу;

Після заморожування;

Після охолодження;

Запитання 4

Яка повинна бути температура в приміщенні при замішування

тіста?


варіанти відповідей

(20°-22°С)

(7°-9°С)

(17°-18°С)

(117°-118°С)

Запитання 5

Що сприяє утворенню клейковини у прісно здобному тісті ?

варіанти відповідей

Розпушувач тіста;


Рідина;



Борошно;



Жир.

Запитання 6

Які використовують розпушувачі для прісного здобного тіста?


варіанти відповідей

Дріжджі;



Амоніак;



Сода;

Яйця;

Запитання 7

До якого тіста за технологією приготування подібне прісне

здобне тісто?


варіанти відповідей

Бісквітного;



Вафельного;



Пісочного

Кремового;


Запитання 8

Яку сировину використовують за температурою?


варіанти відповідей


Підігріту до 35-40 С.

Охолоджену;


Заморожену;

Рідку;

Запитання 9

Що зробити, щоб зменшити процес газоутворення і зробити

розпушуючу властивість соди?


варіанти відповідей

У тісто додати харчової кислоти;



Соду перемішати з борошном і додати у тісто наприкінці

замішування;


Додати жир у тісто;

Запитання 10

При приготуванні прісного здобного тіста, у якому стані використовують

жир (маргарин, масло)?

 


 

варіанти відповідей

Охолоджений;


Розм’якшений;



Розпушений;

Мокрий;

Запитання 11

Готове тісто розкачують шаром завтовшки ?

варіанти відповідей

3-4мм, 

16 - 17 мм, 

6 - 7 мм, 

26 - 57 мм, 

Запитання 12

Тісто затяжне, готові вироби з малим об'ємом

варіанти відповідей

Нерівномірне обігрівання камери пекарської печі, вчасно не обернули листи в печі

Використали теплі продукти, замішували тісто у теп­лому приміщенні

У тісті багато рідини і борошна, мар­гарин «відсікався» під час замішуван­ня, довго місили тісто

Використали сухі продукти, замішували тісто у теп­лому приміщенні

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест