Як правильно переносити тацю?
Де повинні знаходитися найбільш важкі предмети при перенесені таці?
При якому способі подавання страв офіціант обслуговує з лівого боку правою рукою?
Для якого сервісу характерно обслуговування за допомогою приставного столику?
Салат-коктейль подають:
Жюльєн з птиці подають:
Запечені мідії подають:
Якими приборами сервірують стіл під час подавання риби заливної?
Яким прибором зручно скористатись для перекладання сьомги соленої?
Яка зі страв буде подана першою?
При індивідуальному обслуговуванні споживачів у ресторані в першу чергу подають:
Визначте черговість подавання других страв:
Прозорі супи подають:
Желе, креми, муси подають:
Каву – глясе подають:
Виберіть страву після якої споживачеві пропонують посуд з водою для рук?
Визначте напої, які підходять до будь-яких страв?
Визначте оптимальну температуру подавання червоного сухого вина
Які напої краще подавати до чорної ікри?
Підберіть напої які подають до фруктів, морозива:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома