Чи можна запропонувати споживачам в якості аперитивів :
Червоні столові вина пропонують до:
До устриць,мідій,креветок підходить:
Аперитиви бувають :
Об'єм посуду для подачі аперитивів залежить від:
Коли офіціанти пропонують напої споживачу
Коли гість звернувся з проханням подати вино до шашликів,офіціант пропонує:
До перших страв рекомендується подавати
До других м'ясних страв (біфштекса,філе,лангету і т. д. рекомендують подавати
Класичним аперитивом вважається італійський вермут “Campari”,при виготовленні якого використовується:
До гарячих напоїв ,таких як кава,чай,какао,в ресторані пропонують:
До дижестивів належать:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома