Показники якості хлібобулочних виробів

Додано: 23 лютого 2023
Предмет: Технології
Тест виконано: 52 рази
6 запитань
Запитання 1

Як класифікується хліб згідно способу його випічки?

Оберіть всі правильні відповіді.

варіанти відповідей

Формовий

Житній

Подовий

Круглий

Запитання 2

Назвіть основну сировину для виробництва хліба.

Оберіть всі правильні відповіді.

варіанти відповідей

Вода

Сіль

Борошно

Дріжджі

Цукор

Опара

Олія

Запитання 3

Чим користуються під час контролю якості готових виробів ?

Оберіть одну правильну відповідь.

варіанти відповідей

Відповідно до документів та виду виробу

Оцінюють зовнішньо

Використовують НТД та ряд додаткових об'єктивних методів аналізу

Згідно партії виробів

Запитання 4

Визначіть порядок контролю якості готових виробів.

Оберіть всі правильні відповіді.

варіанти відповідей

Відбракування виробів 

Контроль маси штучних виробів

Відбір середньої проби виробів

Смакування готових виробів

Запитання 5

Визначіть вироби, що вважаються браком.

Оберіть всі правильні відповіді.

варіанти відповідей
Запитання 6

Охарактеризуйте стан пористості виробу, що зображено на рисунку


варіанти відповідей

рівномірна

неповномірна

мілка

середня

крупна

тонкостінна

товстостінна

гладка

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест