Приготування страв з сільськогосподарської птиці

Додано: 2 березня 2023
Предмет: Технології
Тест виконано: 190 разів
12 запитань
Запитання 1

витрати при варінні птиці становлять у %?

варіанти відповідей

25-28%

32-34%

18-24%

Запитання 2

Термін зберігання гарячих варених тушок птиці становить?

варіанти відповідей

30 хв

1 год

1,5 год

Запитання 3

Втрати при смаженні птиці становлять у %?

варіанти відповідей

12-15%

25-40%

34-42%

Запитання 4

Птицю смажать ?

варіанти відповідей

цілими тушками

порційними шматочками

лише порці ними шматочкаи

лише цілими

Запитання 5

Для страви "Гуска, качка фаршировані" у начинку кладуть?

варіанти відповідей

картоплю або чорнослив, або яблука

купусту тушковану

груші

Запитання 6

Паніровані смажені вироби з птиці мають колір?

варіанти відповідей

світло-золотистий

темно-сірий

темно-коричневий

Запитання 7

Термін зберігання гарячих смажених цілих тушок птиці не більше?

варіанти відповідей

30 хв

1 год

2 год

Запитання 8

Стави з котлетної маси зберігають гарячими не більше ?

варіанти відповідей

30 хв

1 год

1,5 год

Запитання 9

Порціонні вироби смажать безпосередньо перед подаванням, оскільки при зберіганні погіршується їх?

варіанти відповідей

якість

смак

колір

Запитання 10

Гарачими тушкавані страви зберігають не більше ?

варіанти відповідей

30 хв

1 год

2 год

Запитання 11

Перед початком тушкування м’ясо птиці

варіанти відповідей

обсмажують з обох боків до утворення золотистої кірочки

обвалюють у борошні

попередньо відварюють

Запитання 12

Страва "Курчата в сматані" має вихід разом з гарніром ?

варіанти відповідей

255

200

320

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест