витрати при варінні птиці становлять у %?
Термін зберігання гарячих варених тушок птиці становить?
Втрати при смаженні птиці становлять у %?
Птицю смажать ?
Для страви "Гуска, качка фаршировані" у начинку кладуть?
Паніровані смажені вироби з птиці мають колір?
Термін зберігання гарячих смажених цілих тушок птиці не більше?
Стави з котлетної маси зберігають гарячими не більше ?
Порціонні вироби смажать безпосередньо перед подаванням, оскільки при зберіганні погіршується їх?
Гарачими тушкавані страви зберігають не більше ?
Перед початком тушкування м’ясо птиці
Страва "Курчата в сматані" має вихід разом з гарніром ?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома