Приготування м 'ясних страв

Додано: 26 лютого 2023
Предмет: Технології
Тест виконано: 274 рази
12 запитань
Запитання 1

Залежно від способу теплової обробки м'ясні гарячі страви поділяють на?

варіанти відповідей

Варені, смажені

Тушковані, запечені

Припущенні, смажені

Запитання 2

Температура подавання м'ясних страв має бути не нижчою за?

варіанти відповідей

55°С

65°С

75°С

Запитання 3

Для варіння великими шматками на 1 кг м'яса беруть води?

варіанти відповідей

1-1,5 л.

1,5-2л

2-2,5л

Запитання 4

Втрати м'яса при варінні становлять ?

варіанти відповідей

20-35%

38-40%

43-48%

Запитання 5

Варені м'ясні продукти зберігають у невеликій кількості бульйону в посуді з закритою кришкою при температурі 50-60°С не більше?

варіанти відповідей

1 години

2 годин

3 годин

Запитання 6

Великі шматки м'яса, призначені для смаження, мають бути масою?

варіанти відповідей

1 кг

1-2 кг

2-3 кг

Запитання 7

Вихід однієї порції м'яса смаженого порційними шматочками становить ?

варіанти відповідей

75

100

50

120

Запитання 8

Натуральні порційні дрібні шматочки м'яса, паніровані порціонні вироби слід смажити перед подаванням, також допускається їх зберігання на протязі ?

варіанти відповідей

30 хв

1 год

1,5 год

Запитання 9

Тушковані страви зберігають не більше ?

варіанти відповідей

1 години

2 годин

3 годин

Запитання 10

М'ясо запікають при температурі?

варіанти відповідей

150-200°С

220°С

229-280°С

Запитання 11

Втрати при смажені виробів із січеного натурального становить?

варіанти відповідей

15%

29%

30%

Запитання 12

Який вихід страви "Січеники старовинні" з гарніром ?

варіанти відповідей

180 гр

250 гр

270 гр

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест