Залежно від способу теплової обробки м'ясні гарячі страви поділяють на?
Температура подавання м'ясних страв має бути не нижчою за?
Для варіння великими шматками на 1 кг м'яса беруть води?
Втрати м'яса при варінні становлять ?
Варені м'ясні продукти зберігають у невеликій кількості бульйону в посуді з закритою кришкою при температурі 50-60°С не більше?
Великі шматки м'яса, призначені для смаження, мають бути масою?
Вихід однієї порції м'яса смаженого порційними шматочками становить ?
Натуральні порційні дрібні шматочки м'яса, паніровані порціонні вироби слід смажити перед подаванням, також допускається їх зберігання на протязі ?
Тушковані страви зберігають не більше ?
М'ясо запікають при температурі?
Втрати при смажені виробів із січеного натурального становить?
Який вихід страви "Січеники старовинні" з гарніром ?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома