1. До якої температури охолоджують помадний сироп перед збиванням?
2. Скільки часу дозріває помадка основна?
3. Вкажіть причину виникнення такого дефекту: помадка не має глянцю:
4. Вкажіть причини виникнення такого дефекту оздоблювального н/ф: помадка має велику зернисту консистенцію:
5. Який оздоблювальний напівфабрикат можна приготувати за таким набором продуктів: цукор, патока, какао, пудра ванільна та есенція:
6. Який посуд використовують для приготування помадки?
7. Помада - це...
8. Назвіть правильну послідовність приготування помади:
9. Вкажіть причину швидке відмокання помади на поверхні виробів:
10. Яким чином розігрівають помадку перед використанням?
11. Чим розводять густу помадку?
12. Що треба додати до помадки для підсилиння блиску:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома