правила санітарної обробки посуди при приготуванні страв з яєць

Додано: 30 квітня 2023
Предмет: Технології, 10 клас
Тест виконано: 1 раз
5 запитань
Запитання 1

яйця з масою менше 43 грами

варіанти відповідей

дрібні

красюк

великі

Запитання 2

яйця на свіжість перевіряють за допомогою

варіанти відповідей

овоскопа

світла

ванни

Запитання 3

меланж розморожують перед

варіанти відповідей

використанням

приготування страви

одразу

Запитання 4

яєчний порошок

варіанти відповідей

просіюють

використовують одразу

не просіюють

Запитання 5

яйця занурюють у

варіанти відповідей

4 ванни

5 ванн

використовують одразу

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест