Приготування борщів

Додано: 17 жовтня 2020
Предмет:
Тест виконано: 17 разів
10 запитань
Запитання 1

Що є обов’язковою складовою борщу?


варіанти відповідей

Томати

Буряк

Капуста

Запитання 2

Український борщ подають з:

варіанти відповідей

пампушки

грінки

галушки

Запитання 3

Рідка основа борщу:

варіанти відповідей

Бульйон

Молоко

Фруктовий відвар

Запитання 4

Який смак повинен мати борщ?


варіанти відповідей

Кислий

Солодкуватий

Кисло – солодкий

Запитання 5

При якій температурі подають гарячі супи?


варіанти відповідей

70-75ºС

40 - 50º

80 - 85ºС.

Запитання 6

Якій тепловій обробці піддають білі коріння, моркву й цибулю при приготуванні борщів?


варіанти відповідей

Пасерування

Варіння

Припускання

Запитання 7

Який борщ подають з пампушками?



варіанти відповідей

"Львівський"

"Чернігівський";

" Український"

Запитання 8

Якої форми нарізають капусту для борщу «Полтавський» ? 

варіанти відповідей

соломка;   

шашки

шаткування

Запитання 9

Який борщ перед подачею заправляють часником? 

варіанти відповідей

«Київський»;       

«Український»;        

«Сибірський» 

Запитання 10

При якій температурі подають гарячі супи? 

варіанти відповідей

70-75ºС;          

40 - 50º;       

80 - 85ºС 

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест