Приготування бутербродів

Додано: 16 квітня 2023
Предмет: Технології, 5 клас
Тест виконано: 435 разів
7 запитань
Запитання 1

Що є основою будь-якого бутерброду?

варіанти відповідей

масло

ковбаса

хліб

сир

Запитання 2

Відкриті бутерброди - це:

варіанти відповідей

багатошарові бутерброди

бутерброди із двома скибочками хліба, між якими знаходиться наповнювач

шматок хліба, на якому є наповнювач

Запитання 3

Залежно від форми бутербродів їх поділяють на:

варіанти відповідей

закриті

відкриті

закусочні

гарячі

солодкі

Запитання 4

Послідовність приготування бутербродів така:

1. приготувати бутерброди

2. підготувати хліб та продукти

3. подати до столу

4. нарізати хліб та подрібнити підготовлені продукти

5. оздобити бутерброди для подачі до столу

варіанти відповідей

1,2,3,4,5

4,3,1,2,5

3,4,5,2,1

2,4,1,5,3

Запитання 5

Як перекладається з німецької "бутерброд"?

варіанти відповідей

масло і хліб

булка з маком

шинка і овочі

сир і ковбаса

Запитання 6

За який час до подачі на стіл готують бутерброди?

варіанти відповідей

за один день перед подачею на стіл

за 2-3 години перед подачею на стіл

за 20-30 хв. перед подачею на стіл

не має значення

Запитання 7

Якою повинна бути товщина скибочки хліба для відкритих бутербродів?

варіанти відповідей

0,5 - 1 см

1 - 1,5 см

1,5 - 2 см

2 - 3 см

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест