Приготування фаршу. Вимоги до якості. Використання

Додано: 12 квітня 2023
Предмет: Технології, 11 клас
Тест виконано: 16 разів
9 запитань
Запитання 1

Для чого використовують соус при приготуванні начинок?

варіанти відповідей

щоб надати соковитості та в'язкості

для поліпшення смаку

для збільшення ваги

Запитання 2

Чи використовують соус у начинках, до складу яких входить крупа?

варіанти відповідей

Так

Ні

так, тільки зменшено закладку на 50 %

Запитання 3

Для покращення смакових властивостей несолодких начинок додають

варіанти відповідей

пасеровану цибулю

крохмаль

манну крупу

борошно

Запитання 4

Яким шаром розкладують сирий фарш на лист для обсмаження до готовності?

варіанти відповідей

щоб тільки покрило дно листа

не більше ніж 5 см

не більше ніж 3 см

повністю заповнити лист

Запитання 5

Чи можна ліверну начинку готувати з додаванням печінки?

варіанти відповідей

ні

так

Запитання 6

Яку теплову обробку печінки проводять, якщо її додають до начинки з ліверу?

варіанти відповідей

обсмаження

варіння

тушкування

припускання

Запитання 7

Як обробляють рибу для начинки?

варіанти відповідей

філе зі шкірою , без кісток

філе без шкіри та кісток

Запитання 8

Якою водою заливають горох для варіння?

варіанти відповідей

окропом

теплою (30-400С)

холодною

Запитання 9

Підготовлену рисову крупу для варіння засипають

варіанти відповідей

у киплячу підсолену воду

у холодну підсолену воду

у киплячу несолену воду

у холодну несолену воду

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест