З яких трьох стадій складається приготування прісного шарового н/ф?
Як приготувати жир для прошаровування прісного тіста?
Яка сировина використовується для приготування прісного шарового тіста?
Оберіть правильну послідовність технологічних операцій при замішуванні прісного тіста:
Під час прошаровування тіста підготовленим жиром, товщина розкатаного пласта повинна бути:
При прошаровуванні прісного тіста жиром, підготовлений квадрат жиру повинен бути:
Під час прошаровування прісного тіста жиром, борошняний н/ф складають:
Складений у четверо пласт тіста, прокачують і знову складають у четверо. Такі операції можна повторювати без охолодження в холодильнику:
Який термін охолодження прошарованого н/ф в холодильнику?
Після якого охолодження пласт тіста направляють на формування та випікання?
Борошно з яким вмістом клейковини рекомендують для приготування шарового тіста?
До якої температури необхідно охолодити підготовлений плас з масла для приготування тіста?
Який час і температура випікання виробів з шарового тіста?
Яка різниця у приготуванні між шаровим прісним тістом і дріжджовим шаровим тістом?
Яка причина у приготуванні:Шарове тісто при прокачуванні рветься?
Яка причина у приготуванні:Шаровий напівфабрикат сухий і твердий?
Яка причина у приготуванні:Шаровий напівфабрикат з мали підйомом,шари товсті і злиплися?
Чому не можна відкривати дверцята жарової шафи протягом 8-10хв під час випіання виробів з шарового тіста?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома