Приготування холодних супів

Додано: 29 лютого
Предмет:
10 запитань
Запитання 1

Яка температура подавання холодних супів? 

варіанти відповідей

9 °С

5 °С

14 °С

Запитання 2

Яку рідку основу використовують для приготування холодних супів?

варіанти відповідей

Бульйони

Сироватка, кисле молоко

Хлібний квас, буряковий відвар

Запитання 3

Які з перелічених супів подають холодними?

варіанти відповідей

Окрошка овочева, окрошка м’ясна, гаспачо

Розсольник, щі зелені з яйцем

Солянка, буряківник

Запитання 4

На хлібному квасі готують

варіанти відповідей

окрошки

гаспаччо

ботвіння

Запитання 5

Для приготування окрошок

варіанти відповідей

жовтки зварених яєць розтирають із цукром, сіллю, гірчицею, частиною сметани

жовтки зварених яєць нарізають дрібним кубиком, посипають цукром, сіллю, гірчицею, частиною сметани 

жовтки зварених яєць розтирають огірками свіжими, частиною сметани 

Запитання 6

Як підготувати зелену цибулю до окрошки?

варіанти відповідей

Подрібнюють й посипають сіллю 

Подрібнюють і перетирають з гірчицею

Дрібно нарізують 

Запитання 7

Набір м'ясних продуктів (яловичина, окіст, язик), огірки, білки яєць це гарнір до:

варіанти відповідей

борщ холодний

окрошка м'ясна

окрошка збірна м'ясна

Запитання 8

У холодних супах відчувається смак

варіанти відповідей

основи – заправленого хлібного квасу, кисломолочних продуктів або пасерованих томатів

основи – заправленого хлібного квасу або бурякового квасу і бульйону курячого

основи – заправленого хлібного квасу, кисломолочних продуктів або бурякового відвару

Запитання 9

Холодний суп гаспаччо рідка основа 

варіанти відповідей

йогурт

протерті томати

протертий підпечений перець

Запитання 10

В супі таратор рідка основа

варіанти відповідей

квас

йогурт

томатний сік

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест