Тест для перевірки знань з теми приготування карамелі
1. Яким чином одержують карамель?
2. Яка вологість карамельної маси при виварюванні?
3. Що додають до карамельної маси перед формуванням?
4. Які існують види начинок у карамелі?
5. Які кроки включає технологічна схема виробництва карамелі?
6. Які інгрідієнти змішуються з цукровим піском на виробництві карамелі?
7.Яку функцію виконує інвертний сироп в приготуванні карамелі на інвертному сиропі?
8. Яку температуру має карамельна маса після переминання?
9.Які спеціальні машини використовують для витягування карамельної маси при виготовленні прозорої карамелі?
10.Який спосіб готування карамельного сиропу є найбільш поширеним?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома