Приготування молочних супів

Додано: 30 березня 2022
Предмет: Трудове навчання, 11 клас
Тест виконано: 209 разів
12 запитань
Запитання 1

Який повноцінний білок містить молоко?

варіанти відповідей

Кракобін

Казеїн

Кофеїн

Запитання 2

Яка пропорція заміни свіжого молока сухим?

варіанти відповідей

1:0,12

1:0,25

1:0,33

Запитання 3

Скільки потрібно розвести сухого молока, щоб отримати 5 літрів свіжого молока?

варіанти відповідей

200гр

300гр

600гр

Запитання 4

Яке молоко називають стерилізованим?

варіанти відповідей

яке піддавали обробці при температурі 80 °С

яке піддавали обробці при температурі вище 100 °С

Запитання 5

У якому посуді варять молочні супи?

варіанти відповідей

У емальованому

У нержавіючому з товстим дном

У глиняному

Запитання 6

Чому крупи та макаронні вироби для молочного супу попередньо варять у воді до напівготовності?

варіанти відповідей

Погано розварюються у молоці

Темніють у молоці

Швидко скисають

Запитання 7

Протягом якого часу рис для молочного супу попередньо варять у воді?

варіанти відповідей

10-15хв

3хв

25хв

Запитання 8

Чим заправляють молочні супи в кінці варіння?

варіанти відповідей

Вершковим маслом

Зеленню

Олією

Запитання 9

Які макаронні вироби попередньо у воді не відварюють при приготуванні молочних супів?

варіанти відповідей

Ріжки

Зірочки

Локшину

Запитання 10

З якими вочами варять "Суп молочний з овочами"?

варіанти відповідей

Капуста цвітна

Картопля

Цибуля

Хрін

Буряк

Морква

Запитання 11

Який термін зберігання молочних супів?

варіанти відповідей

30-40хв

2 години

1 доба

Запитання 12

Яка температура подачі молочних супів?

варіанти відповідей

75*С

55*С

90*С

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест