Приготування молочних та солодких супів

Додано: 28 лютого
Предмет:
10 запитань
Запитання 1

Які продукти в процесі приготування молочних супів спочатку варять в воді, а потім в молоці?

варіанти відповідей

Овочі

Манні крупи

Макаронні вироби

Запитання 2

Молочні супи заправляють

варіанти відповідей

маслом вершковим

топленим жиром

рослинними оліями

Запитання 3

Яку крупу при приготуванні молочних супів варять до напівготовності?

варіанти відповідей

манну

рисову

перлову

Запитання 4

Вкажіть норму солі на 1000 г молочного супу 

варіанти відповідей

6 г

8 г

10 г

Запитання 5

Сололкі супи подають

варіанти відповідей

холодними

гарячими

обидва варіанти вірні

Запитання 6

Рідкою основою солодких супів є:

варіанти відповідей

фруктові відвари

овочеві відвари

бульйони

Запитання 7

Чим відрізняється солодкий суп від киселю?

варіанти відповідей

Кислуватим смаком

Кислуватим смаком і густіша консистенція

Кислуватим смаком і рідкіше консистенція

Запитання 8

Як підготувати крохмаль для солодких супів?

варіанти відповідей

розводять холодною водою

розводять охолодженим фруктовим відваром

всипають тоненькою цівкою у киплячий відвар

Запитання 9

Якими продуктами ароматизують солодкі фруктові супи?

варіанти відповідей

Вершки

Кориця

Гвоздика

Запитання 10

Із яким гарніром подають солодкі фруктові супи?

варіанти відповідей

Вареники та ягоди

Відварені овочі

Млинці

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест