Первинну обробку м'яса проводять в.?
За видом теплової обробки м'ясо поділяють на:
При прийманні м'яса перш за все перевіряють наявність:
Який час швидкого розморожування м'яса?
Розморожування м'яса вважають закінченим, коли температура в товщі м'язів становить:
Обвалка м'яса - це:
Найціннішою тканиною в організмі є:
Що таке жилкування м'яса?
Яку частину м'яса свинини використовують для приготування котлетної маси?
Яка сировина входить до складу котлетної маси?
Які частини туші з яловичини використовують для приготування січеної маси?
Котлетну масу перед формуванням виробів:
Вироби з котлетної маси панірують для:
Які напівфабрикати готують з котлетної маси?
Які напівфабрикати готують з січеної маси?
Для приготування якого напівфабрикату з натуральної січеної маси сало шпик нарізують дрібними кубиками?
Яку форму мають котлети?
Який напівфабрикат має яйцевидно - приплюснуту форму?
Який напівфабрикат обкачують у борошні?
Який термін зберігання?
Скільчи часу можна зберігати м'ясний фарш?
В якій паніровці панірують зрази січені?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома