Питання тесту складено по темі "Приготування оздоблювальних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів" з предмету: "Основи декорування кондитерських виробів" для перевірки засвоєних знань здобувачами освіти по темі.
Напівфабрикат, яким посипають сформоване тісто перед випіканням, який представляє собою крупні борошнисто - масляні солодкі крихти, це?
Дрібна крупа, приготована з помади різного кольору, це?
Кращий і найдорожчий сорт шоколаду із високим вмістом масла какао, яке надає йому неповторий смак і аромат, це -?
Цукрова - білкова рисувальна маса, яку використовують для виготовлення об'ємних прикрас кондитерських виробів, це?
Чому не можна використовувати подрібнені фісташки для посипання перед випіканням?
Процес темперування шоколаду складається з таких послідовних операцій:
Як називається (масу) оздоблювальний напівфабрикат який готують з охолоджених яєчних білків, які збивають в холодному посуді в пишну піну до збільшення їх в об'ємі в 5-6 разів та додають дрібними порціями просіяну через сито цукрову пудру не припиняючи збивання. А в кінці збивання додають ванілін і лимонну кислоту.
Яка температура темперування білого шоколаду?
Яка температура темперування чорного шоколаду?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома