На відміну від звичайного пісочного тіста, у десертне додають рідину (.......?.....)
Якої температури повинен бути маргарин для приготування пісочного десертного тіста?
До якого стану збивають маргарин для приготування пісочного десертного тіста?
До збитого до розм'якшення маргарину додають .....?
Вставити пропущене слово в реченні.
У рідині (молоці, воді чи сметані) розчиняють яйця, сіль, есенцію і цю суміш ...................вливають у збитий маргарин.
До якої консистенції збивають маргрин+цукрова пудра+рідина?
Яка консистенція готового пісочного десертного тіста?
На якій вдстані висаджують заготовки на кондитерському листі?
Вставте пропущені слова.
Заготовки висаджують на ............кондитерський лист на відстані 2-3 см одну від одної і випікають при температурі ...............доти, доки вироби не стануть світло-коричневого кольору.
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома