Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього

Додано: 27 травня 2020
Предмет:
Тест виконано: 108 разів
12 запитань
Запитання 1

Показником якості і сорту борошна є

варіанти відповідей

смак

колір

запах

Запитання 2

Тісто для вареників перед формуванням витримують

варіанти відповідей

20-30

30-40

40-60

Запитання 3

Тісто для вареників розкачують товщиною

варіанти відповідей

1-1,5 мм

2-3 мм

1-1,5 см

Запитання 4

Тісто для локшини домашньої витримують перед формуванням

варіанти відповідей

60 хв

20-30 хв

30-40 хв

Запитання 5

Тісто для галушок перед формуванням витримують

варіанти відповідей

50 хв

20-30 хв

30-40 хв

Запитання 6

Локшину домашню підсушують при температурі

варіанти відповідей

60-80°С

 40-50°C

30-40°C

Запитання 7

Вареники – це страва із:

 

варіанти відповідей

із безопарного тіста

із прісного тіста

із дріжджового тіста

Запитання 8

Тісто для налисників повинно бути

варіанти відповідей

густим

рідким

Запитання 9

Вареників на порцію подають

варіанти відповідей

10-12 шт

7-8 шт

5-6 шт

Запитання 10

Як визначити готовність тіста, замішаного для вареників?

варіанти відповідей

тісто збільшується в об'ємі в 1,5 рази

тісто відстає від рук і стінок посуду

після натискання пальцем на поверхню тіста ямочка не вирівнюється

Запитання 11

При варінні вареники закладають у ...

варіанти відповідей

підсолений окріп

окріп

холодну воду

Запитання 12

Які продукти входять до страви "Локшина домашня?

варіанти відповідей

борошно, яйця, вода, сіль

борошно,молоко, сіль

борошно, харчова сода, яйця

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест