Приготування рибних страв з котлетної та січеної маси , морепродуктів

Додано: 13 лютого 2023
Предмет: Технології
Тест виконано: 74 рази
7 запитань
Запитання 1

Ковбаски рибні українські подають на 1 порцію?

варіанти відповідей

2 шт

4 шт

6 шт

Запитання 2

Січеники з риби мають форму?

варіанти відповідей

Овальну

Овально- приплюснуту

Яйцеподібну

Запитання 3

Котлети рибні Бужок обсмажують на сковороді з обох боків?

варіанти відповідей

3-4 хв

4-6 хв

8-10 ха

Запитання 4

Кульки рибні смажать ?

варіанти відповідей

Основним способом

У фритюрі

Запитання 5

Раки відварні варять з додаванням солі та спецій?

варіанти відповідей

5-8 хв

10-12 хв

12-15 хв

Запитання 6

Для варіння кальмарів беруть на 1 кг кальмарів ?

варіанти відповідей

2 л води та 20-40 г солі

1 л води та 10 г солі

4 л води та 40 г солі

Запитання 7

Для варіння 1 кг креветок беруть ?

варіанти відповідей

1 л води та 100 г солі

3 л води та 150 г солі

2 л води та 200 г солі

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест