Приготування солодких страв

Додано: 29 жовтня 2023
Предмет: Технології, 11 клас
5 запитань
Запитання 1

В якому цеху готують солодкі страви?

варіанти відповідей

гарячому , холодному

гарячому, овочевому 

гарячому,кондитерському

Запитання 2

Які фрукти належать до насіннячкових?

варіанти відповідей

Яблука

Груші

Айва

Слива

Запитання 3

Температура подавання гарячих солодких страв складає:

варіанти відповідей

10-14 °С

14-16 °С

20-22 °С

50-55°С

Запитання 4

За температурою подавання солодкі страви бувають:

варіанти відповідей

охолоджені;

гарячі і холодні

кип'ячені

Запитання 5

Солодкі страви називають десертними?

варіанти відповідей

Так

Ні

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест