Приготування соусів

Додано: 13 квітня 2020
Предмет: Технології
Тест виконано: 583 рази
15 запитань
Запитання 1

Як класифікують соуси за способом приготування?

варіанти відповідей

основні та похідні

з загускниками і без загускників

рідкі і густі

Запитання 2

Скільки можна зберігати основні гарячі соуси на водяній бані?

варіанти відповідей

3-4 год

1-2 год

12 год

Запитання 3

Які соуси подають до бідних на жири страв? 



варіанти відповідей

сметанний

голандський

червоний

Запитання 4

Який соус подають до рисових та картопляних котлет?

варіанти відповідей

молочний

грибний

гірчичний

Запитання 5

Що використовують як загусник для білого і червоного соусів?

варіанти відповідей

крохмаль

борошно

сухарі

Запитання 6

Яка температура подавання холодних соусів?

варіанти відповідей

10-15 *С

5-8 * С

Запитання 7

До якої температури охолоджують білу борошняну жирову пасеровку?

варіанти відповідей

60-70 *С

70-90 *С

40-60 *С

Запитання 8

Де використовують рідкий соус?

варіанти відповідей

для поливання

для запікання

для заправлення страв

Запитання 9

Який солодкий соус подають до біфштексів?

варіанти відповідей

яблучний

абрикосовий

Запитання 10

Яким відваром розводять крохмаль?

варіанти відповідей

холодний

гарячим

Запитання 11

На якому бульйоні готують соус паровий?

варіанти відповідей

грибному

рибному

с\г птиці

Запитання 12

Що є основою для салатних заправок?

варіанти відповідей

перець

сіль

оцет

Запитання 13

Який бульйон використовують для приготування маринаду овочевого з томатом? 



варіанти відповідей

рибний

овочевий

м ясний

Запитання 14

Який загускник використовується для молочного основного соусу?

варіанти відповідей

біла жирова пасеровка

крохмаль

бульйон

Запитання 15

Соус молочний напівгустий використовують

варіанти відповідей

для поливання

для фарширування

для запікання

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест