Як класифікують соуси за способом приготування?
Скільки можна зберігати основні гарячі соуси на водяній бані?
Які соуси подають до бідних на жири страв?
Який соус подають до рисових та картопляних котлет?
Що використовують як загусник для білого і червоного соусів?
Яка температура подавання холодних соусів?
До якої температури охолоджують білу борошняну жирову пасеровку?
Де використовують рідкий соус?
Який солодкий соус подають до біфштексів?
Яким відваром розводять крохмаль?
На якому бульйоні готують соус паровий?
Що є основою для салатних заправок?
Який бульйон використовують для приготування маринаду овочевого з томатом?
Який загускник використовується для молочного основного соусу?
Соус молочний напівгустий використовують
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома