Приготування страв з яєць та сиру.

Додано: 17 квітня 2020
Предмет: Технології
Тест виконано: 88 разів
10 запитань
Запитання 1

При якій температурі з`являються перші ознаки денатурації білка? 



варіанти відповідей

55 * С

60-65*С

65-70*С

Запитання 2

Перед подаванням можна омлети посипати зеленню?

варіанти відповідей

ні

так

Запитання 3

Скільки необхідно молока для приготування омлету з 2 яєць? 



варіанти відповідей

15 гр

30 гр

40 гр

Запитання 4

Які ковбаси не використовують для приготування омлетів?

варіанти відповідей

варену

копчену

фаршировану

Запитання 5

Чим відрізняється пряження від омлету? 



варіанти відповідей

додають сметану

і борошно

додають крохмаль

додають додають пасеровану цибулю


Запитання 6

Термін зберігання страв з яєць? 



варіанти відповідей

не зберігають

30 хв

2 години

Запитання 7

Для чого протирають сир? 

варіанти відповідей

розтерти грудочки

прибрати зайву вологу

запобігти ущільненю білків

Запитання 8

Чим відрізняється пудинг від запіканки?

варіанти відповідей

пудинг варять на пару


у пудинг додають збиті яйця


у запіканку додають розтерти горіхи

в запіканку додають цукор, ваніль

Запитання 9

Яку паніровку використовують для приготування сирників по-київському? 



варіанти відповідей

борошняну

подвійну

льєзон

Запитання 10

Які страви можна готувати з меланжу?

варіанти відповідей

яєчня

омлет

пудинг

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест