1.Гарніри з овочів можуть бути:
2. Під час теплової обробки маса овочів:
3. Готують страви і гарніри з овочів:
4. Овочі варять у воді або на парі:
5. Картоплю для варіння закладають у казан:
6. Картоплю заливають водою так, щоб вона вкрила картоплю на:
7. Для картопляного пюре відварену картоплю обсушують, і протирають гарячою. Температура картоплі має бути не нижчою:
8. Овочі смажать:
9. Температура фритюру для смаження овочів має бути:
10. Яку суміш жирів краще використовувати для фритюру?
11. До страви "Картопля смажена з вареної", картоплю відварюють:
12. Яка температура подачі других страв?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома