Приготування страв із котлетної та січеної маси птиці.

Додано: 4 березня
Предмет: Трудове навчання
12 запитань
Запитання 1

Як називається маса з м'яса птиці з додаванням хліба?

варіанти відповідей

січена

рублена

котлетна

Запитання 2

Який хліб використовують у котлетну масу з птиці?

варіанти відповідей

свіжий

підсмажений

черствий

Запитання 3

Для чого вибивають котлетну масу з птиці?

варіанти відповідей

для пухкості напівфабрикатів

для запаху напівфабрикатів

для смаку напівфабрикатів

Запитання 4

Яку форму мають биточки?

варіанти відповідей

овально-приплюснуту

овально-приплюснуту з одним видовженим кінцем

округло-приплюснуту

Запитання 5

Яку довжину має напівфабрикат " Котлета"?

варіанти відповідей

8=10 см

10-12 см

12-14 см

Запитання 6

Які з напівфабрикатів відносяться до виробів з котлетної маси птиці?

варіанти відповідей

котлета "Пожарськи"

шніцель

котлета "Дніпрянка"

січеники з птиці

всі відповіді вірні

Запитання 7

страви із січеної і котлетної маси птиці:

варіанти відповідей

припускають, смажать, тушкують

варять, смажать, запікають

смажать, тушкують, запікають

Запитання 8

Втрати при смажені виробів із січеного натурального м'яса птиці становить:

варіанти відповідей

18

25

30

Запитання 9

Страви з котлетної маси птиці зберігають гарячими:

варіанти відповідей

не більше 30 хв

не більше 2 год

не підлягають зберіганню

Запитання 10

Яку паніровку використовують для котлети "Пожарськи"?

варіанти відповідей

сухарі паніровані

біла паніровка

хлібна паніровка

Запитання 11

Яку начинку додають до котлети "Ювілейна"

варіанти відповідей

гриби сухі, горіхи

зелене масло

начинка з яєць

Запитання 12

В які паніровці панірують котлету "Ювілейну"

варіанти відповідей

сухарі мелені

біла паніровка

складна паніровка з твердим сиром

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест