Манну крупу виготовляють з ...
Яку крупу перед варінням рекомендують обсмажити?
Бобові перед варінням замочують у ...
Для поліпшення смаку і зовнішнього вигляду розсипчастих каш перед засипанням круп у воду додають....
Каші, що при температурі 60 - 70*С тримаються на тарілці гіркою і не розпливаються називаються...
З 1 кг круп виходить 5 - 6 кг каші, яку відносять до групи...
Варити одночасно різні сорти бобових не дозволяється, тому що...
Тривалість варіння локшини становить -
Скільки потрібно води для варіння 1 кг макаронних виробів незливним способом?
При приготуванні макаронних виробів зливним способом, після варіння макарони...
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома