Приготування страв з м*яса

Додано: 25 березня 2021
Предмет:
Тест виконано: 282 рази
12 запитань
Запитання 1

М'ясо містить назамінні

варіанти відповідей

амінокислоти

білки

вітаміни

Запитання 2

Вкажіть найціннішу частину м'яса птиці

варіанти відповідей

стегно

гомілка

філе

Запитання 3

Яке м'ясо використовують для приготування правильного стейку?

варіанти відповідей

свинину

яловичину

птицю

Запитання 4

Якої ваги і товщини повинен бути шматок м'яса, щоб вийшов ідеальний стейк?



варіанти відповідей

150-200

200-300

300-400

Запитання 5

М’ясо відбивають для

варіанти відповідей

стейку

філе-міньону

котлет натуральних

Запитання 6

З якої частини туші готують філе-міньон

варіанти відповідей

Поперекової частини

Стегнової частини

Вирізки

Запитання 7

Класичний стек називають

варіанти відповідей

Рибай

Клаб

Ковбой

Запитання 8

Яка  температура м'яса перед смаженням?


варіанти відповідей

Охолоджене

Кімнатної температури

Будь-яка

Запитання 9

Який час маринування стейку?

варіанти відповідей

1-2 год

2-4 год

4-10 год

Запитання 10

Чому вироби необхідно смажити на добре розігрітій сковорідці?

варіанти відповідей

Для надання специфічного смаку

Щоб уникнути втрат клітинного соку

Щоб вироби мали рум’яну кірочку

Запитання 11

Скільки існує ступенів просмажування стейків з яловичини?

варіанти відповідей

3

5

7

Запитання 12

Температура подавання гарячих м’ясних страв:

варіанти відповідей

65 градусів.

75 градусів

80 градусів.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест